För att ta reda på vad för klient du ska använda dig av, var vänlig att gå in på produktsidan för den produkt du har köpt och gå in under "Aktivera din spelnyckel" för mer information!

Aktivera kod via STEAM

Nedladdningslänk: http://store.steampowered.com/

1. Börja med att installera STEAM med hjälp av länken ovan.
2. Öppna upp STEAM och logga in på ditt konto alternativt skapa ett nytt konto.
3. Tryck på "Aktivera en produkt på steam" och tryck på nästa.
4. Godkänn deras villkor och fyll i din spelkod som du har fått via din mejl och välj "OK".
5. Klart.

Aktivera kod via Ubisoft

Nedladdningslänk: http://uplay.ubi.com/

1. Börja med att installera Uplay med hjälp av länken ovan.
2. Öppna upp Uplay och logga in på ditt konto alternativt skapa ett nytt konto.
3. Tryck på "Aktivera produkt"
4. Fyll i din spelkod som du har fått via din mejl och välj "OK".
5. Klart.

Aktivera kod via Origin

Nedladdningslänk: https://www.origin.com/sv-se/store/

1. Börja med att installera Origin med hjälp av länken ovan.
2. Öppna upp Origin och logga in på ditt konto alternativt skapa ett nytt konto.
3. Tryck på "Lös in produktkod"
4. Fyll i din spelkod som du har fått via din mejl och tryck "Nästa".
5. Välj ditt språk och tryck på "Fortsätt".
6. Klart.

Aktivera kod via XBOX

Nedladdningslänk: http://www.xbox.com/sv-SE/ Du kan även aktivera din kod genom Xbox hemsida genom att klicka på Xbox Live och därefter redeem code.

1. Tryck på "Xbox Guide-knappen" och navigera sedan till "Marketplace" på din Xbox konsol.
2. Välj "Redeem code" och fyll i den 25 siffriga kod du har fått via mejl.
3. Klart.

Aktivera kod via BATTLE.NET

Nedladdningslänk: http://eu.battle.net/en/

1. Öppna upp länken ovanför och logga in på ditt konto alternativt skapa ett nytt konto.
2. Tryck på "Manage my games".
3. Tryck på "Add a game key".
4. Fyll i din spelkod som du har fått via din mejl och välj "Redeem code".
5. Klart.

Aktivera kod via Rockstar Social Club

Nedladdningslänk: https://socialclub.rockstargames.com/activate

1. Öppna upp länken ovanför och logga in på ditt konto alternativt skapa ett nytt konto.
2. Tryck på "Use rockstar code".
3. Fyll i din spelkod som du har fått via din mejl och tryck "Activate".
4. Klart.